Een traplift is een stoel die wordt voortbewogen door een elektromotor over een rail die is bevestigd op een trap. Een traplift wordt, indien mogelijk, bij voorkeur langs de muurzijde van de trap aangebracht. … Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.

Trapliften

Ontdek alle modellen

Al onze trapliften zijn op maat van uw trap. Onze expert maakt een offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt.

Traplift

Trap met bochten

Op zoek naar een traplift voor een wenteltrap of een stoellift voor een trap met bochten? Comfortlift Orona staat u bij met raad en daad.

Installatie liften

Overzicht van leveranciers

Zoekt u Installatie van liften? Bsearch, bedrijven zoekmachine selecteert een lijst van Belgische leveranciers die gespecialiseerd zijn in liften

Al onze huisliften zijn op maat van uw huis.

Onze expert maakt een offerte op maat van uw huis en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt. Steeds op maat van uw huis en interieur. Betaalbaar in onderhoud. Geen zware verbouwingen nodig. Helpservice 24/24 – 7/7 (ook op zon- en feestdagen). Liftput niet altijd vereist

Probeer onze huisliften uit in uw buurt U wil de huislift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in ��n van onze showrooms te Waregem, Wemmel of Luik. Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de huislift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.

Huisliften

Ontdek alle modellen

Monte escalier

Un monte-escaliers pour chaque budget

Trouvez l’escalier ideal en 3 etapes

Seule une approche personnalisee vous garantit le monte-escalier parfait. Nous examinons avec vous les avantages et inconvenients de chaque monte-escalier ainsi que le meilleur rapport qualite/prix. Nous concevons la solution unique personnalisee aux dimensions de votre escalier. C’est ainsi seulement que nous pouvons installer le monte-escalier ideal pour vous et votre maison. Nous vous offrons un conseil adapte a votre demande et a votre securite

haute qualite. Grace a notre approche professionnelle, tous nos clients se disent satisfaits. Nous trouvons une solution pour chaque type d’escalier. Pour chaque monte-escalier, le monteur travaille avec la plus grande precision.

 

Acht Waardevolle weetjes over trapliften

 

Een traplift? Is dat geen dure, omslachtige, met het interieur vloekende oplossing voor hoogbejaarde mensen? Niets van dit alles! Trapliften zijn zeer snel en eenvoudig te installeren, passen dankzij het brede aanbod bij elk interieur en vallen minder duur uit dan u denkt. Ziehier acht wetenswaardige waarheden op een rij!

1. Een traplift installeren neemt niet veel tijd in beslag
Een traplift installeren vraagt amper een halve dag werk. De expert-techniekers van Comfortlift komen ter plaatse voor minutieuze opmetingen, waarbij de trap tot op de millimeter wordt weergegeven en de rail perfect aansluit bij uw trap. Sommige trapliften zijn vijf dagen later al klaar voor installatie.
2. Een traplift vergt nauwelijks aanpassingen aan de woning
De plaatsing van een traplift vraagt geen ingrijpende veranderingen aan uw woning. De expert-technieker boort enkel kleine gaatjes in de muur of de trap om de rails te bevestigen. De schroeven wordt netjes afgedekt. Verder is alleen een stopcontact vereist.
3. Een traplift past op bijna elke trap
Bijna elk trap is geschikt voor een traplift: ook op steile, bochtige en smalle trappen kan een traplift geplaatst worden. De ontwerpers hielden de rails en het inklapbaar stoeltje zo compact mogelijk. Zo blijft uw trap ook m�t een traplift bruikbaar voor anderen.
4. Een traplift past in elk interieur
Comfortlift biedt een ruime keuze aan stijlen, modellen, kleuren en stoelbekledingen. Voor elk interieur is er een bijpassende traplift. Bovendien levert Comfortlift altijd maatwerk: samen met u zoeken we naar de traplift die het best bij uw trap en interieur past.
5. Een traplift bedienen is kinderspel
De trapliften van Comfortlift bedient u met ��n knop. Bij plaatsing legt de expert-technieker u haarfijn uit hoe dat precies in zijn werk gaat.
6. Een traplift is goedkoper dan u denkt
Een traplift is een aangenamer en veel goedkoper alternatief voor een plekje in een bejaardentehuis of serviceflat. Bovendien geniet u langer, samen met uw familie en vrienden, van uw vertrouwde thuis.
7. Een traplift plaatst u nooit te vroeg
De expert-techniekers van Comfortlift krijgen het voortdurend te horen: �Hadden we maar jaren eerder al voor zo�n traplift gekozen!� Als traplopen nu al moeilijker gaat, waarom dan nog wachten? Tijdig kiezen voor een lift betekent immers langer genieten van uw vrijheid en onafhankelijkheid in uw eigen huis. En u bent meteen gerust voor later.
8. Een traplift verhoogt uw mobiliteit �n levensvreugde

Een traplift brengt zijn passagier op een veilige, ergonomische en comfortabele manier naar boven en naar beneden. Zo geniet de gebruiker weer moeiteloos van alle plekjes in het huis. Dat betekent meer mobiliteit en meer levensvreugde!